VEIOZA ELFA 1717 DIN METAL SI STICLA STIL CLASIC JUPITER

359 RON

399 RON

-10%

341.05 lei

pret final la plasarea comenzii cu plata prin transfer bancar

Stare: Produs Nou

Livrare intre 2 saptamani si 12 saptamani

Termenul exact de livrare se transmite la confirmarea comenzii.

DESCRIERE: VEIOZA ELFA 1717 DIN METAL SI STICLA STIL CLASIC JUPITER      

MATERIAL: METAL SI STICLA                                                  

DIMENSIUNI: 50 cm(Inaltime) X 19 cm(Latime)

PUTERE/DULIE: 1x E14, max 40W                                                                            

                                                           

GARANTIE: 24 LUNI

DISTRIBUITOR AUTORIZAT

Jupiter

  • Din 1975 firma "Jupiter" produce o gamă largă de accesorii de iluminat. Sistemele noastre de iluminat includ candelabre, lămpi de perete, lămpi de birou, lămpi cu pat, lămpi pentru podea - concepute pentru a răspunde nevoilor clienților, hotelurilor și restaurantelor individuale.
  • Am creat produse cu un stil unic prin dezvoltarea propriilor desene, cele mai multe dintre ele protejate de drepturi de autor și prin multe lucrări manuale, care sporesc valoarea artistică a lămpilor noastre. Designul clasic este realizat din alama, patina alama si metal cu suprafata patina manuala. Adăugăm cu regularitate noi modele în oferta noastră. Calitatea ridicată a produselor noastre, varietatea de modele și tehnologii moderne au fost recunoscute de clienți și ne-au plasat printre cei mai importanți producători de sisteme de iluminat. Toate acestea fac ca gama noastră de produse să fie unică.

Lustre de Lux face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

S-ar putea sa va intereseze