VEIOZA LED SWAN 106093 DESIGN MODERN MS

371,00 lei

Adauga la lista dorintelor

StilLED modern
MontajMontaj usor, instructiuni incluse in colet la livrare
Tip SocluLED
Garantie2 ani
PentruInterior
Amplasare idealaCasa si HoReCa

DENUMIRE: VEIOZA LED SWAN 106093 DESIGN MODERN MS

MATERIAL: PLASTIC

DIMENSIUNE: 33 cm(LUNGIME) X 45 cm(INALTIME) x 16,5 cm(ADANCIME)

PUTERE: 1 X 4,6W  LED

INCERCAM SA VA OFERIM CEL MAI BUN PRET DE PE PIATA, ASADAR DACA GASITI IN ALTA PARTE MAI IEFTIN (INAFARA DE PERIOADELE CU REDUCERI LA TOATE PRODUSELE DE PE SITE) PUTETI SA NE SCRIETI SI VA VOM OFERII PRODUSUL LA UN PRET AVANTAJOS!!!

GARANTIE : 24 LUNI

DISTRIBUITOR AUTORIZAT AL:

PRODUS IN SUEDIA

  • Markslöjd Lighting Group (MLG), este una dintre cele mai importante companii de iluminat din Europa de Nord cu operațiuni în 13 țări. MLG dezvoltă, produce și comercializează iluminat atât pentru uz casnic ca locuri publice sub numele de "Markslöjd" și "LampGustaf". MLG deținută de Vätterledens Invest.
  • Centrul pentru dezvoltarea produselor, tehnologiei, calității, mediului și achizițiilor în Suedia și în Dongguan din sudul Chinei. MLG WE (Europa de Vest) are un centru logistic pentru Europa de Vest din Skene, Suedia, precum și companii de vânzări și / sau birouri în Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca și Germania. MLG CEE (Europa Centrală și de Est), centrul de logistică pentru Europa Centrală și de Est din Poznan, Polonia. Societăți de vânzări și / sau distribuitori din Polonia, Cehia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, România, Lituania, Ucraina și Rusia. MLG FEI reprezintă "Orientul Îndepărtat și Internațional și are birouri în Hong Kong și Shenzhen în China și se vinde pe alte piețe, cum ar fi Orientul Îndepărtat, Orientul Mijlociu și Oceania, precum și lucrul cu comerțul cu produse de iluminat la nivel mondial.

Scrie o recenzie

VEIOZA LED SWAN 106093 DESIGN MODERN MS

VEIOZA LED SWAN 106093 DESIGN MODERN MS

Promotii

S-ar putea sa va intereseze

Product successfully added to the product comparison!