APLICA DE PERETE DIN METAL SI STICLA FULMHAM MARKSLOJD 107182

405,00 lei

Add to wishlist

DENUMIRE : APLICA DE PERETE DIN METAL SI STICLA FULMHAM MARKSLOJD 107182

MATERIAL :   METAL , STICLA

DIMENSIUNI : 30 cm ( INALTIME  ) X 15,2 cm ( LATIME )

DULIE/PUTERE : 2 x 28W G9.

Producatorul ne ofera corpuri de iluminat: Lustre, Candelabre, Plafoniere, Lampadare, Aplice sau Veioze.

Va oferim posibilitatea de a vedea produsul inainte sa il cumparati prin metoda Deschidere la Livrare! Ne bucuram sa aducem pentru dvs. produse inedite si de calitate inalta direct de la producator.

Markslöjd Lighting - cu sediul in Nordul Europei, este atat producator cat si vanzator al corpurilor de iluminat pentru acasa sau industriale.

Este un Centru de dezvoltare al productiei, tehnologiei inalte si calitatii produselor oferite spre comercializare. Corpurile de iluminat sunt special concepute sa consume mai putin, sa se incadreze in standarde europene ale calitatii si eficientei. Sunt unii dintre cei mai buni creatori ai corpurilor de iluminat Scandinave.

O optiune profitabila pentru cumparatori este achizitionarea corpurilor de iluminat pe baza de led-uri, acestea au un consum foarte mic si o durata mult mai mare de viata.

Lustrele sunt prelucrate cu atentie, la standarde inalte, majoritatea fiind confectionate din materiale precum metalul si textilul, in functie de cerintele si nevoile ficaruia dintre dvs.

Puteti alege in functie de design-ul pe care il adoptati, unul dintre sutele de corpuri de iluminat Scandinav, Modern, Clasic sau Vintage furnizate de acest producator, beneficiind si de o garantie de 2 ani!

Write a review

APLICA DE PERETE DIN METAL SI STICLA FULMHAM MARKSLOJD 107182

APLICA DE PERETE DIN METAL SI STICLA FULMHAM MARKSLOJD 107182

Promotii

Produse vizualizate

Product successfully added to the product comparison!