DIN 2011 OFERIM PRODUSE DE CALITATE LA CELE MAI BUNE PRETURI. VA MULTUMIM.

VA MULTUMIM CA SUNTETI CLIENTUL NOSTRU.

PORTOFOLIU :

 

1. www.lustredelux.com

2. www.cristalbohemia.ro

3. www.creative-lighting.eu

4. www.lustre-candelabre.com

 

TOATE COMENZILE AU GARANTIA : CU DESCHIDERE LA LIVRARE, PENTRU CA DVS SA PUTETI VERIFICA CALITATEA PRODUSELOR INAINTE DE A LE ACHITA.

 

PENTRU A VA ARATA TOT RESPECTUL NOSTRU, FACEM TOT POSIBILUL SA VA OFERIM CELE MAI BUNE PRETURI DIN ROMANIA SI DISCOUNTURI SPECIALE. INTREBATI-NE.

 

 

AI CUMPARAT DE LA NOI? VA GARANTAM CEL MAI BUN SERVICE POST-VANZARE.

 

ACESTA ESTE UN MAGAZIN EXCLUSIV ONLINE.

 

ALEGETI DOAR PRODUSE DE CALITATE !

 

*PENTRU ORICE COMANDA MAI MARE DE 1500 RON PRETURILE SUNT NEGOCIABILE SI OFERIM DISCOUNTURI. INTREABA-NE LA : office@lustredelux.com

 

Deoarece produsele pe care le promovam sunt de o factura foarte calitativa orice comanda mai mare de 4000 ron, se onoreaza daca :

- se va plati un avans, astfel :

1. minim 30 % pe baza facturii proforme si beneficiati de transport gratuit

2. minim 50 % pe baza facturii proforma si beneficiati de 5 % reducere si transport gratuit.

3. 100 % avans pe baza facturii proforme si beneficiati de 10 % reducere si transport gratuit si becurile economice sau clasice oferite din partea noastra.

 PENTRU ACURATETEA COMENZILOR, PREFERAM PRELUAREA ACESTORA, DOAR IN SCRIS SI NU TELEFONIC.

IN PRINCIPAL, PENTRU COMENZILE DVS PLATA SE FACE RAMBURS, EXCEPTIE FACAND SITUATIA IN CARE ESTE MENTIONATA ALTA METODA DE PLATA.

 

 

 

PRETURILE PRODUSELE DE LA FIRMELE RABALUX SI PHILIPS( MASSIVE)  SUNT IN ACTUALIZARE, DATORITA APLICARII NOILE LISTE DE PRETURI. LE VOM ACTUALIZA CURAND.

Date firma :  B.G.M. NOA LIGHTING SEDIUL COMERCIAL : P-ta Victoriei Nr. 1 TIMISOARA

 

Sediul comercial :

TIMISOARA - TIMIS

P-TA VICTORIEI NR.1

 

DACA DORITI SA EMITETI O COMANDA SAU SA OBTINETI ANUMITE INFORMATII, VA RUGAM SA NE SCRIETI PE ADRESA : office@lustredelux.com si va promitem ca in MAX 2 ORE, aveti raspunsul nostru.

 

MULTUMIM DE INTELEGERE.

 

TEL.: 0722 531 802

TEL.: 0754 85 33 88

FAX:  0352 818 996

E-MAIL : office@artimgroup.ro sau office@lustredelux.com

Facebook : lustrelux

Skype : artim.group

 

MAGAZIN SI DEPOZIT :

ORSOVA -  MEHEDINTI

Str. Portiile de Fier nr. 5 ( relocare)

 

E-MAIL : office@artimgroup.ro sau office@lustredelux.com

Facebook : lustrelux

Skype : artim.group

 

PROGRAM CU PUBLICUL

LUNI- SAMBATA : 10 - 16

 

Echipa NOASTRA ofera tot suportul pentru clientii sai de la prima vizita pe site pana la finalizarea comenzii, pentru orice intrebare sau nelamurire va rugam sa ne contactati prin email sau telefon.

 

SECTIUNEA DE PROIECTE  - Aveti un proiect :amenajezi o pensiune, un hotel, restaurant, o cladire de birouri, un showroom, lounge, club sau pur si simplu caminul dvs., suntem siguri ca vom putea oferi cele mai bune solutii in functie de bugetul alocat.

Personalul nostru specializat te va consilia in ceea ce priveste cele mai potrivite produse pentru proiectul tau din punct de vedere tehnic si comercial si mai mult, iti garantam ca preturile obtinute de la noi vor fi mai bune decat in orice alta parte.

Suntem importator direct pentru majoritatea produselor pe care le prezentam pe site...de aceea suntem siguri ca vom oferi cele mai bune preturi.

Trimite-ne cateva informatii despre proiectul tau si datele de contact si te vom contacta noi sau suna-ne la nr. de tel. 0722 531 802 sau completati formularul alaturat si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.


Product successfully added to the product comparison!